Gyártási képek és részletek szivárogtak ki az iPhone 5S-ről

Tech Hírek   |   2013.07.18 - 20:42   |   Írta: H.A   |   901

Egy kínai portál képeket és részletes leírást tett közzé a gyártás alatt álló iPhone 5S-ről ma reggel. Bár a források még nem hitelesítettek, és a képeken látható alkatrészek nagyon hasonítanak az iPhone 5 darabjaira, teljesen elképzelhető, hogy tényleg az elődjével külsőre nagyjából megegyező új generációs telefonból származnak.

iphone5s

Érdekesebbek ennél a csakugyan napvilágra került részletek a hardverről: az iPhone 5S a riport szerint 2 GB ramot kap, mellé egy magasabb óraljelű, négymagos A6 processzort, a kijelzője pedig egy 4 hüvelykes, 1136x640 pixeles felbontású, energiatakarékos Sharp IGZO panel lesz.

iphone5s2

Újdonság az ujjlenyomat-olvasó és az NFC-egység (ami pl. egyszerű mobilos fizetésre alkalmas), végül pedig LTE-Advanced támogatás és egy 12 megapixeles, dupla LED vakus hátoldali kamera zárja a fejlesztések sorát.

Habár jelenleg még csak pletyka szintjén lehet kezelni ezeket az adatokat, egyáltalán nem kizárt, hogy valóban ez az új funkciók végleges listája, és így az iPhone 5S valóban drámai fejlődést mutat majd az előző generációhoz képest.

 


Kommentek megjelenítése