Magic 2014 már elérhető Macen és iOSen is

Tech Hírek   |   2013.06.28 - 19:30   |   Írta: H.A   |   906

450x338xmagic2014sealeddeck.jpg.pagespeed.ic.WcYrwBINwC

Habár nem akkora mint az államokban, de nálunk is van kultusza a Magic kártyajátéknak. Én is sokat jártam versenyekre nagyjából tíz évvel ezelőtt, de aki tudja miről beszélek az azt is tudja hogy komoly pénzt és időt kell belefektetni hogy jól menjen a dolog, és a kisebb létszámú bulikat rendszeresen szervezni nem egyszerű.

A Magic 2014: Duels of the Planeswalkers a fentebb említett problémák nagy részét orvosolja, és kezdők számára is sokkal egyszerűbb. 

Az idei változat több lehetőséget biztosít saját paklit építeni, viszont a kiegészítők itt is pénzbe kerülnek. Szerencsére mindig van az a színt ahol még jól el lehet szórakozni úgy hogy alig költünk rá.

Aki most hall róla életében először: nagyjából a sakkhoz lehet hasonlítani fantasy elemekkel, ahol komoly taktikára és némi szerencsére van szükséged hogy legyőzd az ellenfelet. Elsőre bonyolult lehet de könnyen magával tud ragadni, nem véletlenül terjedt el húsz év alatt mint a legismertebb trading card game. A játékhoz elengedhetetlen a jó angol tudás és a türelem.

A 2013-as változattal tavaly már volt alkalmam játszani, szerintem kiváló élmény, és az alap játék ingyenes, szóval ki kell próbálni, és a teljes változatért sem sok a 10 dollár.


Kommentek megjelenítése