Vékonyabb 13 colos Retina MacBook várható a WWDC-n

Tech Hírek   |   2013.06.02 - 19:49   |   Írta: H.A   |   824

 

macbook air macbook pro

Ming-Chi Kuo, a KGI elemzője bizonyítottan megbízható forrásokból értesül az Apple terveiről, most arról írt egy kutatást, hogy történhet néhány változás a MacBookok felhozatalában.

A legérdekesebb feltevés a 13 colos MacBook vékony változatának bemutatása, fejlettebb kamerával és talán új Intel Haswell processzorral.

Kou már januárban írt róla hogy idén kiad az Apple egy vékonyabb, könnyebb Retina gépet full HD-s kamerával felszerelve.

Kiemelte, hogy nem várható frissítés a nem-retina vonalon, és ez ahhoz vezethet hogy előbb utóbb a többi gép is csak retina változatban lesz kapható.

Az Air gépek viszont megkaphatják a tavaly bemutatott dupla mikrofonos zajzűrős frissítést, amire sok pozitív visszajelzés érkezett főleg a Facetime hívásokat illetően.

kuo notebook shipments 2013

Az árazást illetően a véleménye szerint mindenképpen csökkenteni kellene az olcsóbb Retina modell árát, ahhoz hogy a nem-retina Pro gépek nélkül is tartsa magát a Pro eladása. Ebben a félévben kicsit visszaestek az eladások, de ez a PC piacán is általános, többek közt a tabletek sikerének köszönhetően.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése