iPhone 5S rövid hírek és látványterv

Tech Hírek   |   2013.05.25 - 00:13   |   Írta: H.A   |   824

large-519e6ae89e205

A Macotakara összegezte az eddigi iPhone 5S információt és készítettek néhány renderelt képet a várható frissítésről.

Általában nem veszem komolyan az olcsó iPhoneról szóló pletykákat, de az ő forrásaik már többször igazolták magukat, szóval akár még lehet is belőle valami. Ami viszont sokkal reálisabb hogy komoly színesedésre számíthatunk. Állításuk szerint pontosan pink, zöld, kék, sárga, szürke színekben lesz elérhető, és az olcsó változatból nem jelenik meg fekete.

 

A renderelt képek szerintem borzasztóan néznek ki. Valószínűbb hogy egy olcsóbb színes iPhone inkább a mostani iPod Touchra hasonlítana.
ipodsref

Más forrásokból is hallhattunk a júliusi bemutatóról, így az már elég valószínű, és ebből adódóan szeptemberre már akár boltokba is kerülhet az új telefon. Viszont az olcsót valamilyen okból csak 2014-re jósolják.

 

Ezenkívül felmerült még a dupla vaku érkezése a normál iPhonera, ami korábban már a 4S nél is szóba került, de még mindig nem lett bevezetve.

A hírek olyan részletekbe is belemennek hogy a hátlapi mikrofon formáját kör alakúra cserélik a mostani helyett, ez a képen is látszik.

large-519e6ae89bcd7

Ugyanilyen mikrofonos hír a végére: tavaly az iPad Mini prototípusain láthattunk hátul egy lyukat ami most elérkezhet az iPad 5-re, ez is egy állítólagos továbbfejlesztett hátlapi mikrofon lehet.


Kommentek megjelenítése