Ezen a hétvégén ingyenes a N.O.V.A. 3 és a Gangstar Rio!

Tech Hírek   |   2013.05.18 - 08:00   |   Írta: H.A   |   868

A Gameloft ezen a hétvégén ingyenessé tette a: Gangstar Rio: City of Saints-et és a N.O.V.A. 3-at, mely két hatalmas mobilos játék és persze korlátozott ideig lesznek ingyenesek. Mindkét játék univerzális, tehát játszhatod az iPhone-on, iPad-en illetve iPod Touch-on és ők általában a 4.99$-6.99$ közötti árban vannak, ami azt jelenti, hogy így körülbelül 11.98$ tudsz megspórolni.

 

A Gangstar Rio: Citiy of Saints a legújabb címe a Gangstar sorozatnak, amely a Gameloft válasza a Grand Theft Auto-ra. A játék Rio de Janeiro-ban, Brazíliában játszódik és több mint 60 változatos küldetéssel dicsekedhet, persze mind ez 3D-s környezetben beleértve az üzleti negyedeket, strandokat és dzsungeleket.

Nekünk nincs más dolgunk, mint kinyírni a korrupt politikusokat, megvédeni a tanúkat, szállítani speciális csomagokat, autót lopni és megpróbálni kideríteni, hogy ki akart megölni minket. Rengeteg fegyver lehetőséget kapsz a játékban ilyenek pl: a kézifegyverek, puskák, bazookák, gránátok és elég sok gyors járművet vezethetünk, autót, repülőt és tankot.

Íme a játékról egy röpke videó:

http://www.youtube.com/watch?v=Iaxx2HgvI_Q

A N.O.V.A. 3 a legközelebbi játék a Halo-hoz, melyet kaphatsz az iOS-re, ami a gyártó szerint "a leginkább magával ragadóbb és lenyűgöző sci-fi FPS sorozat az okostelefonokra". Ez a játék is egyike a kedvenc FPS-es, lövöldözős játékaimnak az iOS-re.

A N.O.V.A. 3 nagyszerű grafikát nyújt a Retina kijelzősöknek, izgalmas történetet egészen 10 pályán át és több tucat fegyvert és fejlesztést is kaphatunk. Na és persze ott a nagy online, multiplayer (többjátékos) mód, mely 7 különböző játék módot tartalmaz akár 12 játékosnak és igénybe vehetjük a Voice Chat funkciót, amivel kommunikálhatunk társainkkal a játék közben.

Íme egy kis videó a játékról:

http://www.youtube.com/watch?v=EKlKaJnbFek

Mindkét játék elérhető az App Store-ból és csak ezen a hétvégén lesz ingyenes, szóval irány leszedni.


Kommentek megjelenítése