Dead Space és Halo concept art könyvek iPadre

Tech Hírek   |   2013.05.09 - 21:31   |   Írta: H.A   |   667

artofdeadspacebook

A limitált kiadású játékok egyik melléklete általában egy gyűjtemény a legszebb vázlatokból amiket a játék látványvilágának megalkotásához készítettek művészek. A Halo, de főleg a Dead Space az egyik tipikus példája a valóban művészien megalkotott látványvilágú játékoknak. 

Ezentúl iPaden is élvezhetjük ezeket a rajzokat, a Dead Space világát bemutató könyv már el is érhető 10 dollár körüli áron, a Halo hamarosan érkezik. A könyv nagyjából megegyezik egy hozzá hasonló nyomtatásban is kapható változattal, de jelentősen kiegészítették videó interjúkkal, interaktív galériákkal, és különleges jelenetekkel a játékból. 

Szerintem egy retina iPad már abszolút a jövő kiadványának számít és ezt kezdik a kiadók is elismerni. Ez a két könyv az előszele annak hogy ezentúl komoly egyedi tartalmakat is láthatunk még tableteken.

 

Egyébként a könyvek egyenként nagyjából 1 giga méretűek, ezt érdemes figyelembe venni ha 16 gigás iPadünk van és mindkettőt tervezzük letölteni. De legalább egy ilyen méretbe biztos rendes mennyiségű tartalmat összeszedtek.


Kommentek megjelenítése