A Samsung S Voice nem bánná ha Siri lenne

Tech Hírek   |   2013.05.08 - 22:37   |   Írta: H.A   |   462

Samsung-S-Voice-Assistant-630x360

A Samsung a marketinges sikerét valószínűleg az Applenek köszönheti. Ha nem lenne akit folyamatosan utánoznának és kifiguráznak akkor valószínű a Galaxy S széria most nem tartana ott ahol. Az S Voice az egyik ilyen lépések tipikus példája, tavaly az S III-al együtt jelent meg, pár hónappal a Siri megjelenése után, és gyakorlatilag szinte megegyezik annak funkcióival.

 

Az Androidcentral most egy érdekes poént fedezett fel az előre beépített válaszok között: természetesen itt is szívatják az Applet de valaki becsempészett egy ellenpéldát is.

Ha megkérdezzük az S-től hogy használt e már iPhonet? (Have you ever used an iPhone?) a válasz az hogy "Nem, ahhoz túl igényes vagyok". Ugye ez várható volt, viszont ha azt kérdezzük tőle hogy "Te vagy Siri?" (Are you Siri?) arra azt a választ kapjuk hogy "Szeretem azt hinni magamról". Vagyis ez egy burkolt célzás a közvetlen elődre. 

 

Érdekes kérdés hogy ki rejthette bele, talán az egész rivalizálás csak egy nagy reklámkampány része. Végül is ha már azon vitatkozunk melyik a jobb, azzal elismerjük hogy szükségünk van rájuk, szóval a vállalatok mindenképpen nyernek.

 

Egyébként a "Szereted az Apple-t?" kérdésre azt a választ adja hogy "Nincs gondom senkivel de a Samsunghoz vagyok hűséges" ami egy politikailag korrekt megfogalmazás. :)


Kommentek megjelenítése