További jelentések állítják, hogy a következő iPhone-ba ujjlenyomat olvasó kerül.

Tech Hírek   |   2013.04.13 - 07:20   |   Írta: H.A   |   785

Tegnap felreppent egy hír arról, hogy az iPhone 5S megjelenése csúszni fog  agyártási nehézségek miatt. Brian White szerint az utóbbi időben az Ázsiai alkatrész beszállítások  azt mutatják, hogy az Apple ujjlenyomat érzékelőt épít majd az iPhone 5S-be. White szerint ez valami hasonló lehet mint az iPhone 4 és 4S közötti különbség a Siri-vel, ez most iPhone 5S esetében az ujjlenyomat olvasó lenne.
White azt mondja " úgy gondoljuk az ujjlenyomat olvasó technológia része lesz az iPhone 5S-nek és valószínűleg ez lesz a  legfontosabb  új funkciója a készüléknek, hasonlóan mint a Siri volt az iPhone 4S esetében. Az USA-ban nagyon bejött az Almának a Siri, vicces volt ahogy az Apple üzletek körül a megjelnés napján egy csomó ember a telefonjával beszélgetve mászkált az utcákon.
Todom, hogy sok esetben ezek a pletykák légből kapott dolgok, de White eddig többször adott megbízható információt a múltban és nem ő az első elemző aki szerint bekerül az új technológia az Apple soron következő generációs telefonjába. Szerintetek van értelme az ujjlenyomat olvasónak egy telefonban?

Kaocsolódó Cikk: Késik az iPhone 5S megjelenése, problémás az ujjlenyomat olvasó.




Kommentek megjelenítése