Pletyka: Az iPhone 5S legalább kétféle méretben érkezik majd a nyáron!

Tech Hírek   |   2013.04.10 - 06:03   |   Írta: H.A   |   735

 

iPhone-5S-3

Rengeteg pletyka és spekuláció lát napvilágot az Apple nyáron érkező iPhone 5S készülékével kapcsolatban, de ezek az állítások igen különböző hitelességűek.

Brian White a hülyeségek mércéjét ma igen magasra tette.

A Topeka Capitals Markets elemzője Brian White  (MacRumors) szerint
"Az Apple ezen a nyáron megjelenő iPhone 5S készüléke kettő de lehet, hogy három féle  képernyőméretben érkezik majd, valamint az új telefonok megjelenésének az időpontja 2013 júliusára várható. Mind ezt a hülyeséget azzal indokolja, hogy az egy méretben kapható iPhone 5S nem mindenkinek a számára lenne megfelelő és így az Apple a különböző képernyő méretekkel még több új vásárlóra tenne szert."

Egyébkén itt jegyezném meg az iPhone  jelenleg is kétféle képernyőméretben kapható!

Ma megjelent a MacRumors-on még egy híre ennek a jóembernek amiben több színben megjelenő iPhone 5S-ről beszél, kizárt! Szerintünk mind a két hír egy igazi extra hülyeség. Az Apple-nek , pontosan elég a jelenleg megvásárolható iPhone modellek és valószínűleg folytatja az eddig megszokott menetet, megszünteti az iPhone 4-et vagy is ezt a modellt váltja majd a 4S és marad az iPhone5 és 5S fekete és fehér színekben. De én még talán azt is inkább elképzelhetőnek tartom, hogy leárazza majd a sima 8GB iPhone 4-et. Szerintem az iPhone 4 a mai napig megállja a helyét az okostelefon piacon.

Kapcsolódó Cikkek: iPhone 5S prototípus?

iPhone 5S: jobb kamera és új processzor - már idén nyáron a boltokba kerülhet

iPhone 5s pletykák: állítólag elkezdődött a termelés!

HasznaltAlma™


Kommentek megjelenítése