Mac Pro frissítés várható még ebben a hónapban!

Tech Hírek   |   2013.04.09 - 15:43   |   Írta: H.A   |   1139

A MacDailyNews  szerint az Apple még ebben a hónapban bejelenti a soron következő generációs Mac Pro professzionális számítógépét.
A MacDailyNews  szerint az Apple bejelenti a soron következő generációs Mac Pro professzionális számítógépét még ebben a hónapban.
A MacDaily azt állítja, hogy az információ forrása már többször szolgáltatott helyes információkat a múltban, az oldal korábban helyesen adott tájékoztatást az iCloud ról és az iOS nevéről. Abban azonban nem biztos a hírforrás, hogy az Apple egy teljesen új gépet dob a piacra vagy a jelenlegi modellt frissíti majd. Az Apple vezérigazgatója, Tim Cook korábban azt mondta, hogy az Apple Mac Pro egy nagyon komoly átalakításon fog átesni és a gép  valamikor  2013 év végén jelenik majd meg. Mint az gondolom már sokan tudják ezek a gépek jelenleg nem elérhetők hivatalosan az Európai Unió tagállamaiban. Pár hónapja hoztak valami szuper EU-s biztonsági szabályozás, így jelenleg semmilyen EU Online Apple üzletben nem lehet hozzájutni a gépekhez. Azt hiszem nagyon ráférne az Apple professzionális asztali gépeire ez a frissítés.

Kapcsolódó Cikk: Megszűnik a Mac Pro március 1-től az EU-ban!

Mától nem rendelhető a Mac Pro az Apple EU Online üzleteiben


Kommentek megjelenítése