A Samsung bevállalja: elkezdődött a Smart Watch-projekt

Tech Hírek   |   2013.03.21 - 05:59   |   Írta: viktorm   |   829

A Bloomberg.com internetes portál kinyomozta: a Samsung dolgozik egy „okos óra” fejlesztésén. Korábban az a hír is napvilágot látott, hogy az Apple szintén tervezi az iWatch piacra dobását, és olybá tűnik a két rivális ezen a területen is fej-fej mellett halad majd - mint ahogy azt az okostelefonok frontján teszi.

„A Smart Watch-projektre már nagyon régóta készülünk, keményen dolgozunk rajta” - nyilatkozta nemrég Lee Young Hee, a Samsung Mobile ügyvezető alelnöke. „Termékeinkkel a jövő fejlesztéseit képviseljük, mint ahogy ezzel az órával is.” Hee nem hozott nyilvánosságra további részleteket, nem tudjuk, hogy az eszköz mennyibe fog kerülni, mint ahogy azt sem, mikor kerül forgalomba.

Az Apple háza táján eközben több mint száz tervező dolgozik az iWatch-projekten, kísérletezve a hajlított üveggel és az olyan extrák beépítésével, mint a bioszenzor vagy a navigációs alkalmazás. Az órán az eddigi információk szerint az iOS fut majd. Az akkumulátor működési ideje okoz némi fejtörést a fejlesztőknek, a jelenlegi prototípusok két napig bírják töltés nélkül, ezt a tervek szerint megkétszerezik majd.


Kommentek megjelenítése