Phil Schiller az Androidról - avagy miért jobb az iOS rendszer?

Tech Hírek   |   2013.03.14 - 12:24   |   Írta: viktorm   |   792

Sokat halljuk az Apple szakembereit arról beszélni, hogyan kellene az új technológiai fejlesztéseknek működnie, vagy hogyan tehető még felhasználóbarátibbá egy-egy alkalmazás. Az Apple számára ez főként a letisztult dizájnról, illetve a hardver és szoftver közötti összhangról és a gazdaságosságról szól. Egy, a Wall Street Journal-ban megjelent interjúban, egy nappal a legújabb Android telefon megjelenése előtt, Phil Schiller az Android és az iOS-rendszer közti különbségeket ismertette.

Elmondta, négyszer annyi felhasználó cserél Androidról iOS-ra, mint fordítva. Az Android hátrányai között említette annak eldarabolódását, és hogy a különböző szoftvereket más cégeknél fejlesztik.

„Amikor vásárolsz egy Android-telefont, kilenc különböző alkalmazásra kell feliratkoznod, hogy megkapd azt a szolgáltatást, amelyet az iOS-nál egyszeri bejelentkezéssel már használhatsz is.”

Phil Schillert nem hozza lázba az új Galaxy S 4 érkezése, szerinte az iPhone sokkal sikeresebb a jelenben, és legalább ilyen sikeres lesz a jövőben is.


Kommentek megjelenítése