Végre egy ehető iPhone 5 tok!

Tech Hírek   |   2012.11.26 - 20:47   |   Írta: H.A   |   958

Számos telefon tokot használtam és mégis mindegyikből hiányoltam valami különlegeset. Már most rájöttem arra, hogy mindegyiknek jó a tartóssága, viszont, ami igazán fontos a telefon esetében az a fogyaszthatóság.

Ekkor jön Mariko a képbe, egy középkorú Japán nő, aki úgy döntött, hogy létrehoz egy okos telefon tokot, mely rizs kekszből készül. A tok az úgynevezett Survival Senbei iPhone 5 Case-re hallgat és a feladata a nevére hallgat. Segít túlélni. Ha eltévednél egy erdőben vagy akár beszorulnál egy földrengés törmelékei közé akkor ott a tok, hisz nem mindig van nálunk ilyenkor étel. Azonban a telefonod biztos veled lesz. Ezek a tények voltak azok, melyek felhívták Mariko racionális megkötéseit a rizs kekszből készült tok elkészítésére.

A tok ára 50$ azaz 3800 yen és már online rendelhető Mariko honlapjáról. A szállítás, akár egy hónapig is eltarthat köszönhető a kézzel készített toknak. Mariko szerint: "egy nap három jó tokot is eltudok készíteni."

Sajnos a tok magában nem valami nagyon tartós. A honlap ismerteti is a tok eltörésének esélyeit a különböző helyzetekben:

- Érkezés előtt: 9%
- Az iPhone 5 beillesztése közben: 76%
- Érintőképernyő használata közben: 18%
- Amikor a barátod érinti meg: 81%
- Hangerő szabályozás közben: 50%
- Gépre csatlakozáskor: 54%
- Amikor a felhasználó ideges vagy mérges: 65%
- Zsebben való elhelyezéskor: 89%
- Amikor leesik: 120%

Bár én még mindig bizonytalan vagyok abban, hogy ez az 50$ most komoly vagy sem. Egy biztos: aki tud az inkább vegyen egy csomag rizs kekszet 3$-ért és dobja be a zsebébe a tok nélküli iPhone-al egy olcsóbb alternatíva érdekében.


Kommentek megjelenítése