Tanulságos nyári történet iPhone tulajoknak

Tech Hírek   |   2015.08.04 - 05:34   |   Írta: Zoltan C   |   4553
04. aug Tanulságos nyári történet iPhone tulajoknak

Amikor a méregdrága "fónit" magunkkal visszük a nyaralásra, érdemes néhány óvintézkedést tennünk.

Egy kajakos imguron megosztott sztorija hihetlenül menő és tanulságos. Hősünk a Csendes-óceánnál hódolt szenvedélyének, ahová természetesen magával vitte szeretett iPhone 6 Pluszát is. Régóta tudjuk, hogy a iPhone és víz nem éppen a legjobb barátok. Éppen ezért a kajakos óvintézkedéseket is eszközölt egy vízálló telefontok formájában. Persze ez egyáltalán nem védte meg őt attól, hogy elhagyja telefonját.

Hónapokkal később egy búvár rátalált a telefonra és visszajuttatta azt jogos tulajdonosának. Ezt gond nélkül megtehette, mivel mind a vízálló tok, mind pedig a telefon kifogástalan állapotban volt.

"Beleestem a vízbe és egyből pánikolni kezdtem, azt hittem meg fogok halni, annak ellenére, hogy rajtam volt a mentőmellény. Aztán visszamásztam valahogy a kajakba, de aztán ismét a vízben kötöttem ki. Valószínűleg ekkor vesztettem el az iPhone-omat, ráadásul anélkül, hogy észrevettem volna. Végül sikerült visszahúznom magam a hajómba." - mesélte a telefon elvesztésének történetét kajakosunk.

A vízhatlan tok egy Kobert modell volt egyébként. Szép munkát végzett a gyártó, ugyanis 54 napot volt a telefon az óceán fenekén. Ugyanis a tulajdonos miután elvesztette készülékét, Lost módba kapcsolt a Find My iPhone szolgáltatásban és 54 nappal az eset után váratlan üzenetet kapott: valaki bekapcsolta örökre elveszettnek hitt készülékét!

Forrás: cultofmac.com


Kommentek megjelenítése