3000 méteres zuhanást élt túl egy iPhone

Apple Hírek   |   2015.08.04 - 09:58   |   Írta: B Ádam   |   1093
04. aug 3000 méteres zuhanást élt túl egy iPhone

Az Apple készülék egy repülőből esett ki.

Nemrég egy kajakos szerencsés kimenetelű sztorijába nyerhettünk betekintést, ezúttal pedig azt is megtudhatjuk, hogy mi mindent képes kiállni kedvenc mobiltelefonunk.

Egy 74 esztendős texasi üzletember éppen hazafelé tartott egy kisrepülőgéppel, amikor a hirtelen nyomásváltozás következtében résnyire kinyílt a gép ajtaja, és kirepült egy újság. Arra csak később derült fény, hogy az említett úriember iPhone-ja is az újsággal együtt zuhant körülbelül 2830 métert (9300 láb).

Wilson, miután felfedezte készüléke hiányát, azonnal kipróbálta a Find My iPhone nevű applikációt, amelynek segítségével megtudta, hogy telefonja 80 kilométernyire van tőle. Az egyik alkalmazottja el is ment az iPhone-ért, amely egész jó állapotban talált a landolást követően. A képernyő nem sérült meg, minden egyes funkció hibátlanul működött, egyedül a külső akkumulátor hiányzott, amit később sem tudtak megtalálni.

Az iPhone tehát megúszta néhány karcolással a kalandot, ennek ellenére azt tanácsoljuk kedves olvasóinknak, hogy ha lehetséges, ne próbálják ki ugyanezt a saját készülékükkel.

Forrás: cultofmac.com


Kommentek megjelenítése