Rossz hírünk van az iPhone 7-el kapcsolatban

Almás Pletykák   |   2016.01.08 - 20:58   |   Írta: Máté Gergő   |   7194
08. jan Rossz hírünk van az iPhone 7-el kapcsolatban

Félelmeinket újból megerősítették.

Érvágás következik?

Korábban beszámoltunk az iPhone 7-el kapcsolatos pletykákról, amiket a Fast Company most újból megerősített: nem lesz 3,5 mm-es jack csatlakozó a készüléken. Hasonlóan értesült a Macotakara is, az ázsiai blog szerint az Apple feláldozza a hagyományos audio portot a karcsúsítás oltárán.

A Fast Company szerint az Apple a Lightning csatlakozót szeretné a fej/fülhallgatókhoz alkalmazni. Nagy érvágás lehet, ha a megszokott EarPod-ok kikerülnek a dobozból és külön kell Lightning csatlakozós fejhallgatót vásárolnunk. Utóbbira szintén nagy esély van. Az Apple egy zajszűrő funkció kidolgozásán munkálkodik együtt a Cirrus Logic-al, ez a projekt a háttérzajok teljes "eltüntetésével" kecsegtet.

...de van jó hír is:

Úgy tűnik az Apple végre támogatni fogja a vezeték nélküli töltést és az új iPhone vízálló lesz. Erről szintén a Fast Company számolt be, híreik szerint az Apple fontolóra vette a két utolsó iPhone modell vezetéknélküli töltésének lehetőségét is.

Egyébként érdekesség, hogy az említett két funkciót (vízállóság, wireless töltés) mindenki nagyon várja, de szinte semmilyen panasz nem érkezett arra vonatkozóan, hogy a jelenlegi iPhone-ok túl vastagok lennének. Ilyen szempontból kissé hiteltelen az almás vállalat magyarázata a jack eltűnésére. Amit igazán várunk, az az akkumulátor kapacitásának növelése.

Forrás: theverge.com


Kommentek megjelenítése