CES 2016: vSculp – A nők örömére

AlmaBlogger   |   2016.01.08 - 16:53   |   Írta: Érci Viktória   |   8220
08. jan CES 2016: vSculp – A nők örömére

Igen, ezt oda kell dugni. Nem, ez nem vibrátor.

Szóval félre az AppleWatch-al, ez az új cucc sokkal izgibb és intimebb. Első blikkre egy szexuális játékszernek tűnik, de egyáltalán nem arravaló, mint amire most mindenki gondol.

Ettől függetlenül a vaginába kell helyezni, de ne akarjátok élvezni, mert nem azért készült. Vagyis de. Vagyis mégsem! A vSculp készítője, a JoyLux szerint ez a kütyü a hüvely fiatalítására való. Olyan nőknek tervezték, akik már túl vannak a szülésen, és szeretnék helyrehozni a megviselt területet. Illetve a menopauzán áteső azon hölgyeknek, akiknek gondjaik akadt a vizelettartással.

Konkrétabban: a vSculp  9 vörös és infravörös sugarat használ, hogy segítsen helyrehozni a hüvelyben történt idegkárosodásokat. Javítja az izomtónusokat, segíti a szövetek gyógyulását, fokozza a hüvelyi érzést, jobb szexuális egészséget és vagina-wellnesst ígér.

A javaslat szerint hetente 3x10 percre kell a vSculpot a hüvelybe helyezni, egy külön is kapható gél segítségével. Állítólag nagyon kellemes használatot biztosít, mivel gyengéden meleg és finom rezgéseket is alkalmaz…

Amiért ezen az oldalon olvashattok róla, az az, hogy egy iPhone appon keresztül követhetjük a történéseket. 345 dollárba kerül, a további részleteket pedig a lentebb látható videóban ismerteti veletek Collette Courtion, a JoyLux alapítója.

 

Forrás: CultofMac


Kommentek megjelenítése