Öt hír az iPhone 7-ről

Almás Pletykák   |   2016.01.16 - 12:47   |   Írta: Máté Gergő   |   6414
16. jan Öt hír az iPhone 7-ről

Összegyűjtöttük a januári iPhone 7 híreket.

Hatalmas figyelem övezi az Apple új készülékével kapcsolatos pletykákat az interneten. Nagyon izgalmas időszak előtt állunk, jelenleg a jack dugó kérdése uralja a hírportálokat.

Január 2-án a MacRumors közölte, hogy 256 GB-os tárkapacitású iPhone 7-re is számíthatunk. Ugyanekkor látott napvilágot az a pletyka, hogy 3,100 mAh kapacitású akkumulátor kerülne a készülékbe.

Január 5-én a beszállító partnerek elhintették, hogy a Mac Otakara oldal korábbi hírei a 3,5 mm-es jack csatlakozó hiányáról igaznak bizonyultak. Ezután hamarosan gyűlni kezdtek az Apple döntése ellen tiltakozók.

Egy nappal később, Január 6-án kiszivárgott képek jelentek meg az iPhone 7 háttérvilágításával és a 3D Touch funkcióval kapcsolatos alkatrészekről, kábelekről.

Január 7-én kiderült, hogy az új iPhone karcsúbb lesz és vízálló, viszont valóban nem lesz jack csatlakozója és a wireless töltési funkció helyzete is kétségessé vált.

Január 8-án pedig megerősítették, hogy az iPhone 7-hez Lightning csatlakozójú fülhallgatót és wireless fejhallgatót fejlesztenek.

Kapcsolódó cikk: iPhone 7 koncepció – Vissza az alapokhoz


Kommentek megjelenítése