Lélegzetelállító légifelvétel az épülő Apple Campus 2-ről

Apple Hírek   |   2015.09.02 - 03:55   |   Írta: Zoltan C   |   2149
02. szept Lélegzetelállító légifelvétel az épülő Apple Campus 2-ről

Kezdjük is mindjárt a videóval!

 

Nagy erőkkel zajlik az építkezés Cupertinoban, amelyet most a lehető legfrissebb állapotában egy szeptember elsejei drónvideóban meg is csodálhatunk. A gyakorlott drónpilóta Duncan Sinfield volt, akinek már egy korábbi videót is köszönhettünk.

Sinfield okosan a videó alá keverte Jobs a cupertínói önkormányzathoz intézett szavait, gondolatati a Campus 2-ről. Szintén remek az egy hónappal ezelőtti készültségi állapottal való összevetés, így ez a videó vaóban egy nem elvesztegetett majdnem négy perc.

A központi kerek alakú főépület munkálatai még nagyon messze vannak a befejezettől, de a földalatti parkolóhálózát már szinte készen is van. Az előadóteretm falai már állnak, szintén jól halad a Tantau épületegyüttes projektje is. Amikor készen lesz, 260000 négyzetméteres köralakú főépület, hatalmas föladalatti parkolókomplexum, 9300 négyzetméter fitnessz központ, 11150 négyzetméter előadóterem az események helyszínéül, egy hatalmas látogatóközpont Apple Store-al, kávézóval és kilátóval várja majd a dolgozókat, újságírókat és persze a látogatókat!

Forrás: macrumors.com


Kommentek megjelenítése