Kiszivárgott fotók az iPhone 6s-ről

Almás Pletykák   |   2015.07.01 - 11:28   |   Írta: B Ádam   |   2421
01. júl Kiszivárgott fotók az iPhone 6s-ről

Nemrégiben napvilágra került pár kép a következő generációs iPhone-ról, amely alapján kijelenthetjük, hogy inkább a készülék belsejében várható változás.

A jelentés szerint a külső semmit sem változik az eddigiekhez képest, így az iPhone 6-tal azonos vastagságú és szélességű modellt kapunk majd, míg belül csak kisebb eltérések lesznek tapasztalhatóak.

A kiszivárgott képek felfedik a Lightning-csatlakozót. a hangszórót, a mikrofont, a fejhallgató-csatlakozót, a hangerő-szabályozót, a némító gombot, az alvás/ébrenléti állapot kapcsolóját, a SIM-kártya helyét, az antennát, a hátsó kamerát és a LED vakut, mindezek pedig azonosak az iPhone 6-nál látottakkal. ami nem meglepő azt tekintve, hogy az „S” modellek történelmét nézve sohasem volt nagy változtatás az előző évi készülékhez képest. Más a helyzet belső szerkezetben, amelynek felépítése új logikai kártyát és más komponensek érkezését vetíti előre.

Az iPhone 6s a pletykák szerint A9-es processzorral, 2GB RAM-mal, Force Touch-csal, 7000-es sorozatú alumíniummal, 12 megapixeles kamerával, valamint más, kisebb változtatásokkal érkezhet valamikor az ősz tájékán.

Forrás: macrumors.com

Képek: 9to5mac.com

Kapcsolódó cikkek: Az iPhone 6s a korábbi modelleknél is sikeresebb lehet

Nem lesz hiány az iPhone 6s-ből

Galéria képek


Kommentek megjelenítése