iPhone 7 home gomb nékül?

Almás Pletykák   |   2015.10.23 - 18:57   |   Írta: Érci Viktória   |   6371
23. okt iPhone 7 home gomb nékül?

Már nem először találgatunk a leendő iPhone 7 megnyerő tulajdonságait illetően, most hoztunk nektek egy újabb koncepciót.

A 6S nem hozott sok változást, így már tűkön ülve várjuk, a szakértők szerint 2016-ban érkező okoskütyük királyának (vagy királynőjének?) új kiadását.

Gene Munster, a Piper Jaffray elemzője most egészen messzire ment a lehetőségek latolgatásában. Úgy véli, hogy a 7-es iPhone-on már nem lesz Home gomb. Szerény véleményem szerint – és én egyáltalán nem vagyok a téma szakértője- ez már túl merész változtatás volna. Az a kis gombocska szinte olyannyira védjegye az Apple-nek, mint maga az almás logó. Bár én az oldalra kerülő off gombot is nehezen dolgoztam fel…

Az utóbbi években egyébként már többször szót ejtettek a Home gomb mennybemeneteléről, de ezek mindeddig csak pletykáknak bizonyultak. A mostani feltételezés azonban nem teljesen légbőlkapott, a 3D Touch funkció megjelenése abszolút okot ad az ilyen irányú spekulációkra. A Home gombot ezentúl, talán magán a kijelzőn találjuk majd.

A mostani készülékeken a képernyő csupán 66-68%-ot tesz ki az előlap méretéből, tehát ha ezt rendkívül radikális változást meglépi az Apple, akkor az eredeti kijelző méretét megtartva jelentősen kisebb iPhone-t kapunk majd kézbe.

Forrás: 24.hu


Kommentek megjelenítése