4K-s kijelzővel és 4 GB RAM-mal jöhet az új iPad

Almás Pletykák   |   2016.01.28 - 20:35   |   Írta: B Ádam   |   1366
28. jan 4K-s kijelzővel és 4 GB RAM-mal jöhet az új iPad

Friss információkat kaptunk.

Várhatóan márciusban debütál a General Interface Solution és TPK által gyártott harmadik generációs iPad Air 3 egy kínai forrás szerint.

Ugyanez a forrás azt is tudni véli, hogy a 9,7 inches készülék 4K-s felbontású érintőképernyővel és megnövel RAM-mal kerül a boltokba, ez utóbbi akár elérheti a 4 GB-ot is. A tömeggyártás a tervek szerint a második negyedévben fog megkezdődni.

A jelentésben az is szerepel, hogy a két kijelzőgyártó részesedése növekedhet a 3D Touch-csal ellátott termékek rendelési mennyiségének emelkedése miatt, és ez független az iPad Air 3-tól, amely a pletykák szerint nem kapja meg a nyomásérzékeny technológiát a nagyobb kijelzőre való átállás okozta nehézségek miatt.

A kiszivárogtatott tervrajzok alapján a következő generációs iPad újdonsági listáját gyarapíthatja a négy hangszórós kialakítás, a LED vakus kamera, az A9-es processzor és egy intelligens csatlakozó is. A bejelentésre nagy valószínűséggel a márciusi eseményen kerülhet sor, ahol ekkor mutathatja be az Apple az új 4 inches iPhone-t és az Apple Watch-csal kapcsolatos frissítéseket is.

Forrás: macrumors.com


Kommentek megjelenítése