16. ápr Galaxy S9+ és iPhone X kamera összehasonlítás - eredmények

Galaxy S9+ és iPhone X kamera összehasonlítás - eredmények

Tesztek           2018.04.16 - 19:00           Írta: N Marcell           1666

Lássuk, hogyan tudtátok abszolválni a feladványunkat!

Néhány nappal ezelőtt publikáltunk egy cikket, amiben a képek két különböző csúcstelefon kameráitól származtak: a képek egyik felét Galaxy S9+-szal, a másikat iPhone X-zel lőttük. A ti feladatotok nem volt más, mint kitalálni, hogy melyik kép mivel készült. Az egyszerűség kedvéért a sorrenden nem variáltunk, így ha valaki el tudta dönteni, hogy a párok melyik tagja készült az S9-cel,  akkor az alkalmazhatta a tudást a többi képre, hiszen mindig az első - vagy a második - fotó tartozott az említett telefonhoz. Most pedig lerántjuk a leplet a megfejtésről: 

A képpárok első tagjai készültek a Galaxy S9+-szal!

A szavazók 57%-a sikeresen eltalálta a helyes megoldást. A kihívás nem volt lehetetlen, hiszen ha valaki elég időt tölt el egyik-másik telefonnal, nagyjából felismeri a kamerák sajátosságait; ilyen például a Samsungok élénkítő “filtere”, ami komoly támpont lehet az avatott szemnek. A kamerák jellegzetességeiről és különbségeiről a nemsokára érkező kamerateszt videónkban fogunk bővebben beszélni, maradjatok velünk!

Kapcsolódó cikkek: 

 
Hozzászólások

Több Apple hír
21. ápr

Óránként 200 iPhone-t pusztít Daisy, az Apple új robotja

Apple Hírek

Új iPhone szétszerelő robot, adományok és Watch kihívás a Föld napja alkalmából

Bővebben

20. ápr

Az iPhone 5s-en is futhat az iOS 12

Almás Pletykák

A WebKit teszt logokból kiderül, hogy egy iPhone 5s szimulátort is futtattak az iOS 12-es rendszeren, ami azt jelentheti, hogy ez a készülék is támogatott lehet.

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
16. máj

Úgyis csinálod, ha iPhone-od van!

Tech Hírek

Avagy miért húzzuk ki a gyufát az androidosoknál…

Bővebben