10. ápr Készen álltok a tripla kamerás iPhone-ra?

Készen álltok a tripla kamerás iPhone-ra?

Almás Pletykák   |   2018.04.10 - 17:06   |   Írta: N Marcell   |   3495

Bár még az idei iPhone-felhozatalt is homály fedi, egyes források már a 2019-es termékekről pletykálnak.

A jövőre érkező Apple telefonok közül legalább egynek három lencsés kamerarendszere lesz - írja a tajvani Economic Daily News. 

 

 

A cikk szerint a harmadik lencse ötszörös zoommal rendelkezik majd, de azt nem említi, hogy optikai, digitális vagy hibrid zoomról van szó. Ha a pletyka igaz, akkor az Apple (valószínűleg más gyártókkal egyetemben) a Huawei nyomába lép: a P20 Pro telefon kamerája egy elsődleges 40 MP-es, egy monokróm 20 MP-es és egy 8 MP-es telefotó lencséből áll. 

A tripla lencsés felállás jelentős előnyökkel jár, elég csak megemlíteni az elképesztő képeket, amiket rossz fényviszonyok között lehet készíteni a kínai gyártó zászlóshajójával. A The Verge egyik újságírójának személyes véleménye szerint a P20 Pro még az iPhone X-et és a Galaxy S9+-t is lekörözi kameraminőség terén. 

Sajnos még sokat kell várnunk, hogy a pletyka valódiságára fény derüljön, de az Apple-szóbeszédek koronázatlan királya, Ming-Chi Kuo szerint egyelőre ne várjunk változást az iPhone X duplakamerás rendszere terén. 2019-ben meglátjuk, az Apple hajlandó lesz-e a Huawei nyomába lépni. 

Forrás: AppleRider/MacRumors

Kapcsolódó cikkek: 
Kommentek megjelenítése