Már javában tesztelik a Note9-et, jön az új csodamobil

Tesztek   |   2018.03.30 - 08:00   |   Írta: L Ferenc   |   7156
30. márc Már javában tesztelik a Note9-et, jön az új csodamobil

Nem sokkal az idei új iPhone-ok előtt fog érkezni a Samsung új nagyágyúja.

Nyílt titok, hogy az Apple idén szeptemberben három új iPhone-t fog leleplezni. Ezzel természetesen a nagy rivális Samsung is tisztában van, így szokásához híven várhatóan a nyár végén, augusztusban mutatja majd be a még a nemrégiben kijött Galaxy S9+-nál is némileg nagyobb és komolyabb tudású Galaxy Note9-et.

Az SM-N960U típusjelzésű újdonság fejlesztése már javában folyik, melynek ékes bizonyítéka, hogy a napokban a Geekbench tesztprogram adatbázisában is felbukkantak egy ilyen készülék eredményei. A mérés információi szerint a Note9-ben egy nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 845 chipset található, ami 6 GB RAM társaságát élvezi - csakúgy, mint az S9+ esetében. 

Az Android 8.1 Oreót futtató Note9 lehet a gyártó első olyan okostelefonja, mely kijelzőbe szerelt ujjlenyomat szenzort vonultat fel. Ezenkívül kamera fronton is komoly fejlesztések várhatók, a cerkát is tovább okosítják, és talán a legjobb hír, hogy az akkumulátor kapacitása is növekedni fog. Már amennyiben ez utóbbi nem okoz majd a Note7-éhez hasonló robbanási problémákat. 

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése