Mennyire érdekli a vevőket az új Galaxy S9?

Tech Hírek   |   2018.03.07 - 09:52   |   Írta: L Ferenc   |   3436
07. márc Mennyire érdekli a vevőket az új Galaxy S9?

A gyártó szerint korrekt érdeklődés mutatkozik az új csúcsmobil iránt, de azért hallani más hangokat is.

A Samsung február végén az MWC-n leplezte le az elsősorban az iPhone X ellenfelének szánt Galaxy S9 és S9+ okostelefonokról. A két újdonság előrendelési folyamata február 25-én kezdődött meg, a hivatalos forgalmazás pedig március 16-án startol el. Joggal merülhet fel a kérdés, hogy jelenleg körülbelül hogy állhat a 280, illetve 310 ezer forintos készülékek előrendelése?

Nos, a Samsung hivatalos álláspontja szerint jelenleg nagyjából akkora érdeklődés mutatkozik az S9-esek iránt, mint amekkora érdeklődés tavaly az S8 előrendelésekor mutatkozott. Más források szerint azonban az S9-esek idén kevésbé mozgatják meg a vásárlók fantáziáját, mint tavaly ilyenkor az S8-asok. Az egyik külföldi mobil szolgáltató magát megnevezni nem kívánó munkatársa szerint az S9-esek egyszerűen túl kevés tekintetben különböznek más mobiloktól, és emiatt az elődmodellnél lanyhább érdeklődést váltanak ki.

Az idei számok egyelőre ismeretlenek, azt viszont tudni lehet, hogy tavaly az első két napban mintegy 550 ezer előrendelést adtak le az S8 párosra. A Note7-re két nap alatt 200 ezer, az S7-esekre pedig ugyanennyi idő alatt alig 100 ezer előrendelés érkezett.

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése