A világ legjobb kijelzője az iPhone X-ben van

Tesztek   |   2017.11.07 - 14:44   |   Írta: L Ferenc   |   3441
07. nov A világ legjobb kijelzője az iPhone X-ben van

Ha már egyszer a világ legdrágább okostelefonja, joggal várható el az X-től, hogy szuper kijelzője legyen.

Az okostelefonokba szerelt kijelzők minőségét laboratóriumi körülmények mellett rendkívül alaposan vizsgáló DisplayMate górcső alá vette a kereskedelmi forgalomban alig néhány napja felbukkant iPhone X-et. A tesztek végén pedig kiderült, hogy jelenleg ebben az almás mobilban található a világ legjobb okostelefon kijelzője.

A DisplayMate eddig még sosem találkozott ennyire pontos képmegjelenítésre képes, maximálisan színhű mobilkijelzővel. Ráadásul eddig még nem járt a cégnél olyan OLED panel, mely az iPhone X-énél nagyobb fényerőre lett volna képes. Az iPhone X konkrétan 634 nites eredményt produkált, mely sokkal jobb a Galaxy Note8-féle 423 nites manuális-, illetve 560 nites automata módos maximális fényerőnél. 

A DisplayMate ezenkívül sokra értékelte az iPhone X érintőkijelzőjének nagy betekintési szögeit, alacsony minimális fényerejét és minimális tükröződését. Érdekesség, hogy a panelt a Samsung gyártja, a dél-koreai gyártó saját mobiljaiban viszont eddig még sosem volt ennyire tökéletes panel, ami többek közt az Apple profi kalibrációs eljárásának is az eredménye. 

Kapcsolódó cikkek:

iPhone X Árak és Vásárlás a HasznaltAlma-n! 

Galéria képek

DisplayMate
Displaymate
Displaymate

Kommentek megjelenítése