Ilyet még tuti nem láttatok! [Videó]

Tesztek   |   2016.05.22 - 18:37   |   Írta: Zakariás Zsombor   |   7791
22. máj Ilyet még tuti nem láttatok! [Videó]

Alap iOS szoftverek összehasonlítása!

A már sokat emlegetett EverythingApplePro YouTube csatornán, tegnap este egy újabb érdekes videó tűnt fel. Nem csak, hogy érdekes, de egyenesen bámulatos! Egészen pontosan az iOS 4-5-6-7-8-at, de még a 9-et is összehasonlítják egyetlen videóban. El sem tudom képzelni milyen nehéz lehetett olyan iPhone-okat találni, amiken még az eredeti szoftverük fut. Akárhogy is, nekik sikerült és most meg is mutatják nekünk!

A videó során nem csak egymással, de a legfrissebb verzióval is összehasonlítják, amit a telefonra lehet telepíteni. Ez egy kivétellel a 9.3.2, ugyanis az iPhone 4-re csak a 7.1.2-őt tudjuk felrakni. Mint mindig, egy bekapcsolás teszttel kezdődik, majd ezután jön az effektek összehasonlítása és az alkalmazások elindítása.

Sokat hallani mindenkitől, hogy bár sose frissített volna, hisz az eredeti és legelső szoftver mindig jobb, mint a frissített. A videó alapján ez láthatóan nem minden esetben igaz. Például a 6S-nek nagyon is jót tett a frissítés, míg a 4S-nek határozottan nem. Az eredeti operációs rendszeres iPhone-ok közül az 5 és az 5S teljesített nagyon szépen.

A legvégére pedig marad a megszokott Geekbench és a Speedtest. Ez igen vegyes számokat mutat, hol a régi, hol pedig az új rendszerek teljesítenek jobban.

Ez a kis teszt tökéletesen megmutatja nekünk, hogy nem minden esetben a régi szoftver a nyerő!

 

Kapcsolódó cikkek: 

MentésMentés


Kommentek megjelenítése