10. máj Az eddigi összes iPhone egy közös sebességteszten

Az eddigi összes iPhone egy közös sebességteszten

Tesztek           2016.05.10 - 08:48           Írta: L Ferenc           43703

Lássuk, hogy az eddig kijött almás mobilok egymáshoz képest mennyire gyorsak!

Az elsőgenerációs iPhone nem éppen tegnap, hanem még 2007-ben, egész konkrétan június 29-én látott napvilágot, vagyis ez a jó öreg készülék idén nyáron már a kilencedik születésnapját fogja ünnepelni. Az Apple legfrissebb készüléke pedig nem más, mint az idén március 31-én piacra dobott iPhone SE, mely kompakt formában vonultat fel abszolút felsőkategóriás hardvert. Az említett két készülék között további tizenegy iPhone-t hozott forgalomba az Apple, vagyis kilenc év alatt összesen tizenhárom modellt, melyek mindegyike szerepel az alábbi videóban.

Az eredeti iPhone-tól egészen a legújabb iPhone SE-ig felsorakoztatott almás okostelefonok közül nem meglepő módon utóbbi készülék indul el leggyorsabban, majd pedig az iPhone 6s Plus és az iPhone 6s következik a sorban. A Geekbench tesztben ugyancsak az iPhone SE teljesített legjobban, de persze csak minimális mértékben maradt le tőle a nagyon hasonló hardveres iPhone 6s testvérpár. Wi-Fi fronton az iPhone 6s kapta az aranyérmet, majd pedig az iPhone 6s Plus, illetve az iPhone SE következik a sorban. Ez azonban még csak a kezdet, ugyanis az alábbi videóban rengeteg egyéb szempont alapján is összevetik az összes eddig kijött iPhone-t.

 

 
Hozzászólások

Több Apple hír
24. máj

Mostantól a felhasználók is tudhatják, mit tárol róluk az Apple

Apple Hírek

A szigorított adatvédelmi törvények miatt kénytelenek lesznek a vásárlóknak is betekintést engedni a szervereik tartalmába.

Bővebben

24. máj

Egyre több iPhone X kamerája törik be

Hardver Hírek

Az Apple pedig (hogy-hogynem) nem hajlandó garanciálisan cserélni őket.

Bővebben

Cikkek, amik tetszhetnek
16. máj

Úgyis csinálod, ha iPhone-od van!

Tech Hírek

Avagy miért húzzuk ki a gyufát az androidosoknál…

Bővebben