A Samsung legújabb reklámjában újra alázni próbálja az Apple-t

Tech Hírek   |   2018.07.19 - 19:15   |   Írta: SzavaRicsi   |   3904
19. júl A Samsung legújabb reklámjában újra alázni próbálja az Apple-t

Rendkívül "életszerű" helyzetet vázol fel a Samsung legújabb reklámja.

Újra azon törte a fejét a Samsung marketingcsapata, hogy hogyan szólhatnának be az Apple-nek. A koreai cég ezúttal az iPhone X letöltési sebességét vette célpontul.

Mint azt tudjuk, a Samsung új csúcsmobiljának, a Galaxy S9-nek az egyik legfőbb erénye a villámgyors LTE elérése, ami a Speedtest by Ookla mérései alapján a legjobb az okoseszközök frontján. Az Apple-t alázni próbáló reklámban is éppen erre a tulajdonságra vetették a hangsúlyt.

A sztori a következő: egy hölgy az egyik Apple Store-ban arról kérdezi az eladót, hogy az iPhone X-nek van-e a leggyorsabb letöltési sebessége. Elvégre az emberek többsége azt kérdezi meg egy okostelefon-vásárlás előtt, hogy milyen letöltési sebessége van a készüléknek, nemde?

Vásárló:  Tehát nem az iPhone X-é a leggyorsabb letöltési sebesség.

Eladó: Nem, de gyorsabb, mint az iPhone 8-é.

Vásárló: De a letöltési sebessége lassabb, mint a Galaxy S9-é. Pedig én az hittem, hogy ez a „jövő okosmobilja”.

A cupertinói tech cég sokat emlegette, hogy ez az okostelefon a jövő készüléke, így egyből, ahogyan valamiben megfogták a tízest, meglovagolták a sikert.

 

 

Nem ez az első eset, hogy a Samsung úgy reklámozza az okosmobiljait, hogy megpróbálja rossz fényben feltüntetni az Apple-t. Legutóbbi próbálkozásukról is beszámoltunk, amikor az almás mobilok lassulását emelték ki a koreaiak. 

Forrás: AppleRider/9to5Mac

Kapcsolódó cikkek:




Kommentek megjelenítése