Viszlát Apple… ÉLŐ adás szerdán! [videó]

Tech Hírek   |   2018.01.15 - 17:03   |   Írta: H.A   |   7765
15. jan Viszlát Apple… ÉLŐ adás szerdán! [videó]

Októberben hatalmasat változott az életem.

15 éven keresztül az Apple körül forgott minden, az Apple töltötte ki szinte minden napomat. De elég volt. Hosszú volt az út, de úgy döntöttem, már nem akarok a kitaposott ösvényen járni, nem akarom tovább tolni az Apple szekerét, valami egészen mást szeretnék csinálni.

Biztos vagyok benne, hogy sokakat meglep majd a döntésem, tuti sokan legyintenek majd csak egyet és valószínűleg olyanok is lesznek, akik a levegőbe csapnak majd. Biztosan elindul majd a komment cunami is, nem véletlenül húztam október óta ezt a videót. Végül egyébként azért döntöttem az élő videó mellett, mert egy megvágott videó nem biztos, hogy őszintének tűnne. Márpedig nem akartam hatásvadász lenni, úgy gondoltam egy élő videó sokkal őszintébb lesz.

Ha kíváncsi vagy a történetre, akkor nincs más dolgod, mint szerdán este 7-kor rákattintani a Youtube csatornámra, és máris nézheted az élő adást, amiben igyekszem mindent elmondani és persze az érkező kérdésekre is válaszolni. Egyelőre ennyi, minden mást majd szerdán.

 

 

Iratkozz fel és nyomd be a kis harangot Youtube-on ha nem akarsz lemaradni. Ha mégis lemaradsz akkor se aggódj, természetesen visszanézhető lesz. Ja és köszi a Besocialnek, hogy adtak helyet a Live-hoz. Persze még nem tudják, hogy ha valami nem működik majd, akkor őket fogják szidni a népek, nem engem.

MentésMentés

MentésMentés


Kommentek megjelenítése