Videó: az egypetéjű ikrek sem verhetik át az iPhone X-et

Tech Hírek   |   2017.10.31 - 18:21   |   Írta: B Ádam   |   4545
31. okt Videó: az egypetéjű ikrek sem verhetik át az iPhone X-et

„Ezt még néhány családtagunk sem mondhatja el magáról.”

Mint mi is megírtuk, az Apple pénteken indította el legújabb készüléke, az iPhone X előrendelését. Az első készülékek már meg is érkeztek új gazdájukhoz, így az első tesztek, videók is megjelentek.

Az egyik ilyen a TrueDepth által lehetővé tezz Face ID, amkelynek beállítása igazán egyszerű. A kamera több mint 30.000 láthatatlan pontot vetít ki, majd ezek elemzésével alkot precíz dom­bor­zati térképet az arcról. Emellett több mint 50 apró izommozdulat elemzésével tükrözi az arckifejezéseket, amikkel akár 12, úgynevezett Animojit is előhívhatunk. A szelfizés akár 360 fokos kép készítésével is lehetséges, de ez igaz mindegyik felvételre.

Lényeg a lényeg, az új arcazonosító funkciót biztonságát is letesztelték, mégpedig nem is akárhogyan: egypetéjű ikrek próbálták átvágni a rendszert, tesztelve az Apple azon állítását, mely szerint a Face ID még őket is meg tudja különböztetni. És a végeredmény? Az iPhone X kiállta a próbát.

„Nagyon megdöbbentem, hogy az iPhone X meg tud különböztetni a bátyámat és engem, ezt még néhány családtagunk sem mondhatja el magáról.”

Forrás: cultofmac.com

Kapcsolódó cikk:

​iPhone X  Árak-Vásárlás-Előrendelés a HasználtAlmán is.

 

MentésMentés

MentésMentés


Kommentek megjelenítése