Elindult a HasználtAlmaShop!

Tech Hírek   |   2017.01.29 - 15:49   |   Írta: H.A   |   4893
29. jan Elindult a HasználtAlmaShop!

Mostantól senki sem marad prémium tok vagy kiegészítők nélkül!

Tudjátok mi a legnagyobb újdonság? Hát, a HasználtAlmaShop!

Újabb terhet veszünk le a vállatokról. Amellett, hogy nálunk, a HasználtAlmán találjátok az országban a legtöbb Apple témájú apróhirdetést egy helyen, immár extra szolgáltatást is kínálunk nektek! Lehetőségetek van ugyanis a frissen és kedvező áron megvásárolt Apple terméketekhez azonnal kiegészítőt is választani.

Sikerült lecsapni egy hibátlan iPhone-ra a piacon elérhető legjobb áron? Remek! Gyorsan vegyetek rá egy minőségi kijelzőfóliát vagy egy tokot, hogy még sokáig megőrizhessétek a szép állapotát. Mostantól még csak keresgélnetek sem kell, ugyanis a prémium minőségű, de elérhető árú Xprotector termékeket rögtön meg is vehetitek nálunk.

Persze nem csak iPhone kiegészítőket találhattok a HasználtAlmaShopban! Szinte minden almás termékhez megtaláljátok a megfelelő védelmet, legyen szó Apple Watch-ról, iPadről vagy MacBookról, tuti van. Érdemes a szuper Xpro állványokra és tartókra is vetni egy pillantást, ezekbe is sokan beleszerettek már!

De ez még mind semmi! A nyitási akciónk keretében mostantól, február 11-ig ingyen szállítással juthattok hozzá a termékekhez!

Érdemes hát most élni ezzel a remek lehetőséggel! Ám azok se aggódjanak, akik még csak most vadásznak az új készülékükre és február 11-ig nem találnak. A szállítás ugyanis az akció lejárta után, 2 980 Ft felett továbbra is ingyenes marad!

A prémium minőségű, nagy választékú fóliák, edzett üveg kijelzővédők, tokok és tartók között mindenki talál kedvére valót. Gyertek, látogassátok meg a HasználtAlmaShopot!


Kommentek megjelenítése