Az AirPods töltőtokján lehetne jack aljzat…

Tech Hírek   |   2016.09.15 - 23:17   |   Írta: Pausch Rita   |   4860
15. szept Az AirPods töltőtokján lehetne jack aljzat…

Lehetne, lehetne. Csak éppen nincs.

Egy érdekes felvetéssel állt elő a The Verge újságírója, Dieter Bohl. A korszakalkotó ötlet, amit – saját bevallása szerint – az Apple, ha meg is fontolna, biztosan elvetne: Szerinte az AirPods tokja lehetne sokkal több is annál, ami!

Ahogy azt az élő közvetítés alatt is jeleztük: a Lightning az új jack! Az Apple szerint mindenképpen, sőt szerintük még a jack—Lightning adapter is csak egy átmeneti kényszer az átállás jegyében, a vezeték nélküli utópisztikus jövő felé haladva.

 

 

Bohl viszont néhány nagyon is praktikus ötlettel állt elő. Arra gondolt, hogy esetleg a vezeték nélküli csodafüles, az AirPods töltőtokjába igazán elhelyezhetett volna az almás cég egy jack aljzatot. Esetleg az is eszébe jutott, hogy amikor a jack be van dugva, olyankor akár egy Bluetooth audio transzmitterként is üzemelhetne a kis jószág. Még tovább játszva a gondolattal pedig, egy további kapcsolóval akár visszafelé is működhetne a dolog és akár egy Bluetooth híddá is alakíthatná az eszközt, hogy egy régebbi autó hifi is üzemelhetne általa…

Volna, volna! Tudjátok mit szoktak mondani arra, hogy volna…

Hát, ötletnek azért nem utolsó… A tény viszont az, hogy ezen is "csak" egy Lightning van. Valójában az újságíró pedig csak arra akart rámutatni, hogy ez a kis füles bármennyire is szépen és stabilan illeszkedik a fülekbe, talán a felhasználók szívesebben vásárolnák meg ennyi pénzért, ha lenne valami extra funkciója is.

Az AirPods előreláthatólag október végétől kapható és az ára 59 990 Ft lesz. A töltőtok 24 óra, a fülesek 5 óra aksiüzemidővel rendelkeznek és a gyorstöltésnek köszönhetően 15 perc töltéssel akár 3 órányi használathoz is juthatunk. További információk a termékről itt: Apple.


Kommentek megjelenítése