Fotók iPhone 6-tal

Tech Hírek   |   2015.03.01 - 21:44   |   Írta: Pausch Rita   |   1339

Hogy mi mennyire szeretjük az iPhone-nal készített képeket, az majd holnap kiderül. Az viszont már ma kiderült, hogy az Apple mennyire szereti őket! Olyannyira, hogy egy egész galériát szentelt az iPhone 6 és 6 Plus készülékekkel készült csodás képeknek a hivatalos weboldalon.

ip6 fotók1

Rengeteg fotót töltöttek fel, melyek a világ különböző pontjain készültek. Dubai, a sivatag Arizonában (USA), Dánia, Thaiföld, Japán, Kanada, Izland, Finnország, Franciaország és még sorolhatnánk, ahonnan az elképesztő fényképek, illetve videók származnak. Mindegyikhez van persze leírás is, azon kívül, hogy hol készültek, tudhatjuk ki és milyen alkalmazások segítségével fotózta és utómunkázta őket. A fotózáshoz leggyakrabban a gyári app-ot használták, de utómunkához alkalmazták például az Instagram képszerkesztőjét, a Snapped alkalmazást és a Photoshop Express-t is.

Mindenképpen érdemes megnézni az egész galériát, lenyűgöző alkotásokat látni. A fotóknak szentelt oldallal egy időben az App Store-ban is külön kiemeltek egy szekciót a fotós és az ehhez kapcsolódó alkalmazásoknak. Mindezt pedig teljesen véletlenül az Galaxy S6 bemutatójának a napján…

Forrás: 9to5Mac
Kép: Apple (Cole R.)


Kommentek megjelenítése