A Sony is nyomott egy barackot az Apple fejére

Tech Hírek   |   2014.09.19 - 11:10   |   Írta: Pausch Rita   |   1082

Hasonló reklámokat a Samsungtól már megszokhattunk. Náluk kezd tendenciává válni az agresszív fellépés az iPhone-nal szemben. Viszont miután ők már túl vannak a heccelődésen, ezúttal a Sony kezdett neki. Az Apple iPhone 6 szlogenje „A nagyobbnál nagyobb” került ezúttal a reklám fricska középpontjába. A Sony újonnan megjelent Xperia Z3 Compact típusú készülékét a Twitteren azzal a szlogennel hirdette, hogy „Jobb a nagyobbnál” és a reklám többi része is félreérthetetlen célzás az iPhone 6 kampányra.

sony twitter

A Sony a hirdetést még egy kicsit fokozza is azzal, hogy kiemelik a készülékük összes olyan tulajdonságát, ami erősebb illetve jobb, mint az iPhone 6 modelleké. Felsorolják a két napos üzemidőt, vízállóságot és 20,7 megapixeles kamerát. Ráadásul a Sony készüléke csak egy leheletnyivel, de kisebb is az iPhone 6-nál, a 4,7 hüvelykes kijelző helyett 4,6 hüvelykes.

Ez egyébként egy elég meglepő húzás volt a Sonytól, de nem meglepően úgy tűnik, hogy az okostelefon ipar nagyon elkezdett felsorakozni. Bár egyelőre nem biztos, hogy bármelyik cég is komoly fenyegetést jelentene az Apple-re, hiszen egy nappal a megnyílt rendelést követően, 4 millió előrendelés érkezett az iPhone 6 és Plus telefonokra és folyamatosan láthatjuk és hallhatjuk, hogy hányan álltak sorban ma reggel a készülékekért az Apple Store-ok előtt.


Kommentek megjelenítése