A fagyi kicsit visszanyalt a Samsungnál, helló moto

AlmaBlogger   |   2017.11.28 - 17:08   |   Írta: H.A   |   5701
28. nov A fagyi kicsit visszanyalt a Samsungnál, helló moto

A Motorola új reklámfilmje a Samsungot fricskázza!

Szóval a story valahol ott kezdődik, hogy a Samsung a legújabb reklámfilmjében ismét az iPhone-t próbálja lejáratni. A reklámfilmben sorra veszik azokat a hiányosságokat, amelyekkel évről évre szembesül egy megrögzött iPhone rajongó. Egyébként itt szeretném megjegyezni, hogy 2007 az első dátum a videóban és akkoriban nem nagyon jegyezték a Samsungot okostelefon fronton, ja és az Android rendszer még tervben sem volt. Ezt a videót láthatjátok itt:

 

 

A Samsung hirdetésére megérkezett a válasz is, de nem az Apple részéről hanem az Amerikai mobiltelefon gyártó Motorola nyomott egy fricskát a Koreai cég orrára. Az ő változatuk vége természetesen az lett, hogy afrissits a Moto Z2 Play új csúcsmobilra, aminek egy exkluzív tartozéka is van: egy Moto Insta-Share Projector. 

Imádtuk a hirdetésed Samsung Mobile USA, de úgy gondoljuk, elfelejtettétek a befejezést…

Íme a második videó, amiben a Motorolla int be a Samsungnak igen ötletesen, egyszerűen folytatja a Samsung reklámfilmjét.  

 

 

Ide a végére be tettem mégy egy moto Z2 videót, nekem nagyon tetszik főleg a zene, érdemes megnézni és akinek van egy jó fülese ne féljen használni.

 

 

Kapcsolódó cikkek:

 

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés

MentésMentés


Kommentek megjelenítése