A Samsung viccet csinált az Apple-ből

Apple Hírek   |   2016.08.03 - 15:55   |   Írta: B.Balázs   |   8182
03. aug A Samsung viccet csinált az Apple-ből

A Galaxy Note 7 bemutatóján érdekes lépést tett a cég marketing alelnöke

Az egyik legrégebbi pletyka az iPhone 7 kapcsán, hogy a Lightning port előnyeit kihasználva az Apple talán búcsút int a 3,5 mm-es jack aljzatnak. Sokan örülnek, sokan nem. A hír még egyáltalán nem biztos, mégis sorra jelennek meg az új vezeték nélküli fülesek és mindenki izgatottan várja a hamarosan elérkező bemutatót.

A mai napon a Samsung bemutatta legújabb csúcskészülékét, a Galaxy Note 7-et. Meglepő hogy egy ekkora cég nem tudott jobb poént kitalálni, így a cég marketing részlegének alelnöke, Justin Dension egy oltári gyenge beszólást hagyott maga mögött a színpadon.

“Tudjátok mi jár még a készülékhez? Egy jack aljzat.”

Természetesen céget nem említett, de mindannyian tudjuk, hogy mire is utalt az úriember. Több oldalról érdekes egy ilyen mondat a Samsung részéről. Egyrészt az Apple még be sem mutatta az új iPhone-t, szóval pletykák alapján gúnyolódni a lehető legszánalmasabb dolog, valamint egyértelműen azt jelzi, hogy félnek az Almától. Másrészről nem az Apple lenne az első, aki meglépné a jack elhagyását. Az idén ugyanis több olyan készülék jelent meg, melyeken nem találunk fülhallgató bemenetet.

A jack aljzat mellé amúgy az új Samsung készülék egy nagy teljesítményű akkut, 1440 x 2560 pixel felbontású Super AMOLED kijelzőt, 4GB RAM memóriát, 12 megapixeles hátlapi kamerát, vezeték nélküli tölthetőséget, vízállóságot, USB-C aljzatot és retinaszkennert kapott.

 

Kapcsolódó cikkek: Nekiment a Samsung az iPhone 6s-nek 

Megint provokálja a Samsung az Apple-t

Az Apple reklámját is másolja a Samsung​

Az Apple-kritikus Samsung reklámok rövid története​

 


Kommentek megjelenítése