Elindult a Samsung egy dolláros tesztprogramja

Apple Hírek   |   2015.08.21 - 16:42   |   Írta: Zoltan C   |   1595
21. aug Elindult a Samsung egy dolláros tesztprogramja

Ma indult a Samsung vicces elnevezésű "ultimate test drive" programja, amelynek keretében egy dollárért 30 napra az egyik legújabb Samsung mobilra cserélheti iPhone-ját a vállalkozó szellemű almás.

A programban részt vesz a cég két legújabb üdvöskéje az S6 Edge+, a Note 5, plusz az S6. Aki már jelentkezne is a promóra, annak iPhone készülékéről kell meglátogatnia a Samsungpromotions.com oldalt. És persze USA lakosnak kell lennie, aki rendelkezik bármelyik amerikai szolgáltatónál mobilnetet is magában foglaló előfizetéssel.

Miután sikeresen jelentkeztünk az akcióra, hamarosan megérkezik hozzánk a választott telefon részletes útmutatással és egy aktivált SIM kártya. Nem előzmény nélküliek az ilyen promóciók a pocsolya túloldalán, nem régen a T-Mobile indított hasonlót. Ennek keretében egy iPhone 5s-sel tesztelhettük hálózatokat, itt viszont 699 dollárt letétet is le kellett tenni, ha esetleg megtartottuk volna a telefont.

Az iPhone 6 és 6Plus megjelenése rendesen keresztbetett a Samsung részesedésének, ugyanis eddig akik a koreaiakat választottak, azok leginkább a nagy kijelzőméret miatt tették ezt. Mostanra viszont alig maradt valami ami eladná a cég telefonjait, valami amivel igazán kitűnnének az iPhone mellől. Nem véletlen, hogy mindezt az új készülékek bemutatására időzítették, kiemelve az ívelt kijelzőt és a gyorsabb töltőt.

Forrás: macrumors.com


Kommentek megjelenítése