Frissítés érkezett a Mac illatú gyertyához

AlmaBlogger   |   2017.10.19 - 12:56   |   Írta: Pausch Rita   |   2719
19. okt Frissítés érkezett a Mac illatú gyertyához

Letölthető az USA-ból és, nem. Ez nem poén.

Egyszer volt, hol nem volt, a tengerentúlon a Mac illatú gyertya. Egészen pontosan tavaly mutatta be a Twelve South, az utángyártott Apple kiegészítőket forgalmazó cég. Az 1.0 verziójú gyertya hatalmas sajtóvisszhangot kapott nem csak az almás rajongói oldalakon, de még a bulvár médiumok is felkapták.

A különféle leírások alapján a gyertya első verziója tényleg hozta a tőle elvárható illatot és minőséget. Talán ezért is lett olyan népszerű a minőséghez szokott Apple rajongók körében. (Vagy azért, mert viszonylag kevesen vesznek sűrűn új Mac-et, így viszont folyton belengheti az illúzió a teret…)

Idén a kiegészítőgyártó előállt a gyertya 2.0 verziójával. Változott-e a Mac-ek kibontás utáni illata? Aligha. Viszont a siker mellett, a tech gyártókhoz méltó hozzáállás okán kerülhetett forgalomba a népszerű gyertya legújabb változata.  

Az Insipire (Mac gyertya 2.) névvel illetett termék a Mac illatú első verziót váltotta. Viszont immár nem Mac illatot áraszt, hanem új ötletek születésére készteti a „felhasználókat”. A citromból, tárkonyból és picike hozzáadott bergamottból összeálló illatprofil a gyártó szerint megtisztítja az elmét és stimulálja a kreativitást. Vagyis, ahogy a nevéből is következik, inspirálja mindazokat, akik beszívják az aromáját.

Sőt, még amellett, hogy az adott helynek jó illata lesz és nagyszerű ötletek születésének kedvez, még segíti a fiatalokat abban, hogy kövessék álmaikat és a STEM, vagyis műszaki és természettudományi területeken építsenek karriert.

Ezzel a Twelve South gyakorlatilag azt állítja, hogy a gyertyájuk nem csupán az Apple rajongónak kedves és figyelmes ajándék, de egyenesen ajándék az egész emberiségnek. Inspiráció a műszaki és természettudomány úttörőinek egyben.

Hát… Jó. Az Inspire (Mac gyertya 2.) egy Mac formáját idéző, ezúttal fehér, lezárható, kis urnába csomagolva, limitált darabszámban már kapható 29,99 amerikai dollárért, ha valakinek akadozna újabban a kreativitása, vagy nem érezne elég késztetést magában, hogy a STEM területein építsen karriert. A gyártó szerint 60-70 óra „üzemidőre” számíthatnak a „felhasználók”. Az Amerikai Egyesült Államok területén ingyen szállítják.

Elérhető itt: Mac gyertya 2.0

 

Forrás: AppleRider/ Twelve South

Kapcsolódó cikk:




Kommentek megjelenítése