Kérlek, kérlek, ne fúrjátok ki az új iPhone-t!

AlmaBlogger   |   2016.09.26 - 23:40   |   Írta: Pausch Rita   |   7757
26. szept Kérlek, kérlek, ne fúrjátok ki az új iPhone-t!

Vannak felhasználók, akik komolyan vették TechRaxot…

Korábban mi is közzétettünk „megoldásokat” az iPhone 7-ből kihagyott jack aljzat égető problémájára. Persze, mindkét nálunk megjelent videó csak vicc, vagy ha úgy tetszik egyfajta irónia.

Mégis nagyon úgy tűnik, hogy sok felhasználó félúton elhagyta humorérzékét, vagy eleve nem is rendelkezett ilyesmivel. (Másoknak viszont túl sok jutott mindezekből!) Felhasználók egy része ugyanis, TÉNYLEG komolyan vette a telefonromboló kisiparos, TechRax megoldását, ahol úgy készít az iPhone 7 készülékre „jack aljzatot”, hogy egyszerűen fúr egy lyukat a készülékházba.

„Segítsetek! A régi fülhallgatóm most már belefér, de azóta nem működik a telefonom.”

 

 

Erre válaszként többen is megpróbálkoztak azzal, hogy szintén kifúrják a készüléküket! Mindezt pedig csak tetézték azok a trollok, akik értették, hogy a videó nem komoly, csak az emberi butaság határait – a fúráshoz hasonlóan tovább tágítva – még tippeket és instrukciókat is osztottak a fentieknek…

„Ez működik. Ez azért működik, mert a jack érintkezői valójában benne vannak, az Apple csak a külső részt tüntette el kozmetikai okokból. A hírek azokról, akik tönkretették a telefonjukat csak azt jelzik, hogy nem jól csinálták. Egyszerűen csak megfelelő méretű fúrófejet kell használni és pontosan azon a ponton kell kifúrni, ahol TechRax mutatta a videóban és így a belső jack nem megy tönkre.”

 

Legszívesebben azt írnám, hogy no komment, de ezek után muszáj leírnom: kérünk minden magyar olvasót, hogy senkinek eszébe se jusson TechRax módszerét megvalósítani saját, egészen új iPhone 7 készülékén, hacsak nem akar garanciát veszíteni és maradandó sérülést, esetleges meghibásodást okozni új szerzeményén! KÉRÜNK MINDENKIT: NE FÚRJÁTOK KI! Köszi!

Ui: A Peripatetic Pandák jack-pótló módszerét kivételesen kipróbálhatjátok, ha szeretnétek. (De nem az iPhone festést!!!)

 

Forrás: Mashable

Kapcsolódó cikk:
Itt a megoldás az iPhone 7 jack problémára! [Videó]
Kozmoszfekete iPhone-ra vágysz? Neked is lehet, akár azonnal! [videó]



Kommentek megjelenítése