Mik a legfontosabb szempontok okostelefon vásárlásnál?

Tech Hírek   |   2016.09.26 - 22:41   |   Írta: Pausch Rita   |   4387
26. szept Mik a legfontosabb szempontok okostelefon vásárlásnál?

Egy friss felmérés adatai szerint a fogyasztóknak az alábbi szempontok számítanak a legjobban…

Kíváncsiak lennénk, hogy ha megkérdeznénk Magyarországon az okostelefon felhasználókat, hogy nekik melyek a legfontosabb szempontok egy készülék kiválasztásánál, vajon hasonlóan alakulna-e a statisztika, mint az Egyesült Államokban kapott eredmények, vagy nagyban eltérne.

Az mindenesetre igazán meglepő, hogy a listát nem a kamera vezeti, ami mindösszesen a megkérdezettek 12 százaléka számára bizonyult csak a legfontosabbnak, ellentétben az üzemidővel. Ami pedig szintén az üzemidőt illeti, bár a nőknek is a legfontosabb, de mégis kevésbé fontos összességében, mint a férfiaknak.

A statisztika alapján nem meglepő, hogy az Apple számára miért is volt olyan fontos az akkumulátor üzemidejének – csak minimális – növelése is az iPhone 7-nél. Illetve felmerül a kérdés, hogy vajon a hazai pályán ennek tükrében mennyire elégedettek a felhasználók Apple készülékeikkel.  

Kedves magyar felhasználók! Őszinte érdeklődéssel várjuk hozzászólásban a cikk alatt, vagy Facebook oldalunkon, hogy számotokra melyek a legfontosabb szempontok, funkciók okostelefon vásárlásnál!

 

Forrás: Statista, Kép forrása: Picjumbo


Kommentek megjelenítése