Cuki állvány az Apple Watch-hoz

AlmaBlogger   |   2015.07.25 - 08:00   |   Írta: Pausch Rita   |   4870
25. júl Cuki állvány az Apple Watch-hoz

Ilyen Watch állványt még biztos nem láttatok!

Az Apple Watch egészen új kiegészítők megjelenését is hozta magával. Mivel csak a drágább változatok doboza kifejezetten az óra kényelmes töltésére kialakított, így teret nyertek az óraállványok.

Ma egy egészen egyedi állványt szeretnék mutatni nektek. Mivel sokan kedvelik a minion figurákat, egy francia formatervező, Vivien Muller, pontosan ezt a népszerűséget használja ki. Az általa készített WatchMe állvány kísértetiesen emlékeztet a kis sárga figurákra, noha részleteiben azért eltér tőlük.

Az unalmas formájú szögletes állványok helyett ez a kis jószág akár családtaggá is válhat. Ha rárakjuk az órát, a saját alkalmazás segítségével mintegy életre kel és nézelődik, miközben az óra feltölt. Persze azzal a tervező is tisztában van, hogy lehetséges, hogy az alkalmazását az Apple vissza fogja dobni, mondván, hogy túl egyszerű, de kár lenne érte, mert így teljes a termék.

A Kickstarter-en indított kampányban az óratartó figurák három színben (fekete, fehér, sárga) vásárolhatóak meg, sőt matricákkal is „felöltöztethetőek”, ezzel még inkább egyéniséggé, sőt családtaggá válhatnak a lelkes Watch tulajdonosoknál.

Az ötletes tervező még egy mókás háttér-sztorit is kreált az óraállvány-karakternek/ „fajnak”, vagy latin elnevezéssel „Watchus cyclopusnak”.

A WatchMe Kickstarer kampányát itt találhatjátok: WatchMe.

Szöveg és kép forrás: Vivien Muller


Kommentek megjelenítése