Készíts egyedi rezgést telefonodra!

Tippek és trükkök   |   2016.05.31 - 21:43   |   Írta: Pausch Rita   |   17512
31. máj Készíts egyedi rezgést telefonodra!

Egy egyszerű megoldás, hogy akkor is meg tudd különböztetni a jelzéseket, ha egyébként lenémítottad a készüléket.

Vagy egyszerűen csak használhatod, mert nem tetszenek a beállított alap rezgések, vagy szereted a rezgéseket, vagy... Bármire, amire csak akarod.

Térjünk is a lényegre! Készítsünk együtt új rezgésmintát!

1. BeállításokHangok. A hangokban kiválasztható az a jelzésmód (csengőhang, szöveghang, stb.), aminek új rezgést készítünk. Most legyen ez a Csengőhang az egyszerűség kedvéért!

2. A Csengőhang menübe lépve, válasszuk ki legfelül a Rezgést! Itt keresgélhetnénk a gyári rezgések közül, de mivel most sajátot készítünk, így az Egyéni címke alatt „Új rezgés létrehozása” parancsot érintsük meg!

3. Megjelenik egy szép szürke üres tér, középen azzal a felirattal, hogy „Koppintson rezgésminta létrehozásához”. A feladat tehát adott. Kopogtassunk kedvünkre, annak tudatában, hogy a rezgés azzal az ütemmel fog megegyezni, amivel lelkesen nekiestünk. Persze ijedelemre semmi ok, mert egyrészt visszajátszhatjuk a művünket, másrészt nem ment automatikusan. Menteni ugyanis nekünk kell. Amikor sikerült megkomponálnunk a kedvünkre való vibrációt, akkor a kijelző jobb felső sarkában található mentés felirat előcsalja az ablakot, amivel új alkotásunkat elnevezhetjük.

Jó hír, hogy miután mentettél egy mintát, az innentől már bármelyik másik jelzésmódhoz, vagy kontakthoz elérhető. Ezért nyugodtan lehet akár többet is készíteni egy lendülettel.

Kép forrása: Picjumbo

Kapcsolódó cikk:




Kommentek megjelenítése