Mégsem számíthatunk idén iPhone 7-re?

Almás Pletykák   |   2016.05.31 - 14:08   |   Írta: B.Balázs   |   4790
31. máj Mégsem számíthatunk idén iPhone 7-re?

Kettő helyett három évre módosulhat a teljes modellváltás

A WWDC közeledtével egyre érdekesebb hírek és pletykák kerülnek nyilvánosságra, ilyen ez a mai is. Az Apple valószínűleg egy évvel meghosszabbítja a megszokott két évenként esedékes teljes modellfrissítést. Idén ősszel várhatóan egy jelentős újításnak kellene érkezni, de a japán Nikkei magazin szerint erre nem kell számítanunk. 

Ha az Apple tényleg így dönt és változtat a modellfrissítések gyakoriságán, akkor az jelentősen rosszul érinthet sok gyárat Japán, Tajvan és Ázsia egyéb területein, hiszen sokan csak az iPhone alkatrészek és kiegészítők gyártásából élnek. Sajnos a technológia lassú fejlődése és — az ennek köszönhetően — csökkenő eladások tényleg adhatnak okot egy ilyen lépésre. 

Az idei modell várhatóan nagyon fog hasonlítani a jelenlegi iPhone 6s-re. Az olyan részletek, mint a kamera és az akkumulátor kapacitása valószínűleg javulni fognak, sőt igazak lehetnek a hírek a vízállóság megjelenítéséről és a fejhallgató csatlakozó eltávolításáról.

2015-ben az Apple 230 millió darab iPhone-t adott el, ám a mutatók idén lényegesen rosszabbul állnak. A beszállítóknak leadott rendelések alapján az Apple nem is számít arra, hogy több készüléket adna el, mint tavaly.

A 2017-es modell várhatóan sok újdonságot fog hozni. A pletykák szerint az új modellbe OLED kijelző és a tapintásra lényegesen érzékenyebb motor kerülhet, vagyis fejlődik a 3D touch.

Hogy mi igaz a pletykákból, és milyen készülékkel lep meg minket idén az Apple, azt két hét múlva a WWDC-n megtudjuk.

Forrás: 9to5mac
Kép: Arthur Reis

Kapcsolódó cikkek:
Az iPhone 7-ből már nem lesz 16 GB-os változat
Hajszálnyival vastagodik az iPhone 7

Az iPhone 7 mégsem kap Smart Connectort? 
Mit tudunk az iPhone 7-ről?


Kommentek megjelenítése