Black Friday 2016: Áruházak újratöltve

Tech Hírek   |   2016.11.23 - 15:08   |   Írta: Pausch Rita   |   3495
23. nov Black Friday 2016: Áruházak újratöltve

Lassanként tényleg mindegyik műszaki áruház felsorakozott a fekete pénteki akciókra, vannak, amelyek másodjára is...

Úgy tűnik, hogy 2016-ra a Fekete Péntek kezdi kinőni az internet kereteit és az összes neves áruházlánc készül az ünnepi, vásárlási időszak indulására. Sőt, egyes bevásárlóközpontok még saját kuponkciókkal is várják a nagyérdeműt. (A teljesség igénye nélkül a következő bevásárlóközpontok hirdettek akciót péntekre illetve egyesek egész hétvégére: a budapesti, a pécsi, a győri és a szegedi Árkád, a Fórum Debrecen, a budapesti Duna Pláza, a Corvin Pláza, a győri Alba Pláza, a nyíregyházi Nyír Pláza, a szombathelyi Savaria Pláza, a Pécs Pláza és a biatorbágyi Premier Outlet.)   

Az első fecskék beelőzve a mezőnyt már múlt hétre (november 18.) Black Friday-t hirdettek, de vagy elmaradt a forgalom a várakozásoktól, vagy eleve tervezték a duplázást, nem tudni. Az azonban biztos, hogy az Extreme Digital és a Media Markt is újra akciókra kész.

Míg a Media Markt kommandósra vette a figurát és arra bíztatja vásárlóit, hogy előre válasszanak útvonalat az áruházakba, illetve regisztráljanak be előre a webáruházba, mert olyan akciókkal jelentkeznek pénteken, amiért érdemes lesz tülekedni…

Addig az Extreme Digital parti feelinggel készül, mondván nem is kell fekete péntek ahhoz, hogy őrült akciókkal fogadják a népet. Újra csepegtetni kezdték előre a pénteken elérhető kedvezményeiket, amik akár 45% kedvezménnyel is kecsegtetnek.

Sőt, ha mindez még nem lenne elég a visszatérők frontján, az előző hét szintén nagy durranása, a Telekom is újra harcba száll! Mi több, még meg is szavaztatták a hírlevélre feliratkozókat, hogy melyik készüléket szeretnék akciósan látni. A viadalon iPhone-ra nem lehetett szavazni, csak Huawei és Samsung készülékekre. A Samsung lenyomta a feltörekvő kínai márkát, a szavazók a Samsung Galaxy S7 és S7 edge mellett döntöttek, úgyhogy ezekre a mobilokra kínál majd valamiféle kedvezményt a telekommunikációs cég.

Bár egyes online áruházláncok akár 80%-os kedvezményt is ígérnek, a magyar vásárlók kicsit szkeptikusan szemlélik egyelőre a dolgokat. Az biztos, hogy az előző pénteki akciókkal sokan egyelőre elégedetlenkedtek. Többen is arra hivatkoznak, hogy az USA-ban ilyenkor tényleg kőkemény akciókkal és nagy kedvezményekkel fogadják a vásárlókat. Míg a hazai áruházak legtöbbje „csak” 20-30%-os kedvezményeket biztosítanak és a jutányos árak csak vevőcsalogatóként szolgálnak és valójában nem is olyan kedvezőek.

Meglátjuk kedves olvasóink! Holnap és holnapután is jelentkezünk további Black Friday hírekkel és garantáljuk, hogy lesz közte Apple barátoknak kedvező is. Addig tekintsétek meg régebben közzétett, de most péntekre vonatkozó írásainkat!

Kapcsolódó cikk:
2016-ban is Black Friday akciók az eMAG-nál!
Black Friday 2016: Kedvezmények az iCentre-nél!
Black Friday 2016 akciók a Styleboltban!



Kommentek megjelenítése