Ha az Apple megcsinálta, a Samsungnak is meg kell

Tech Hírek   |   2016.09.17 - 20:09   |   Írta: Zoltan C   |   13956
17. szept Ha az Apple megcsinálta, a Samsungnak is meg kell

Már fel is bukkantak az első pletykák, amelyek szerint a Samsung is megszabadulna a 3,5 mm-es jacktől.

Amikor a koreaiak nagy büszkén bejelentették, hogy bezzeg a Galaxy Note 7-nek igenis lesz 3,5-es jack aljzata, jól kinevethette magát az Apple "nyomorán" a droidos közösség.

Ennek ellenére egyes elemzők már ekkor biztosra vették: előbb vagy utóbb, de a Samsung is beáll a sorba az Apple mögé. Nos, nem is kellett sokat várni. Mostanra meg is érkeztek az első, ilyen irányú pletykák. És ez még semmi. Ha hinni lehet a pletykának, nem elégszenek meg a Samsungnál az USB-C porttal. Elvileg már tesztelik a lehetőségét egy saját szabadalomnak, kérdés mennyire lenne kifizetődő egy ilyen lépés. Ugyanakkor - akárcsak az Apple - a Samsung is profitot termelhetne a saját kiegészítőjének liszenszben gyártatásával. Na, persze ezt igazából a mezei felhasználó szívja meg a legjobban: egy nyamvadt "zsinóros" fülhallgatóhoz vehetünk egy tucat adaptert a jövőben.

Nem állítjuk, hogy a Galaxy S8 már jack aljzat nélkül fog érekezni. Inkább csak arról van szó, a Samsung ismét kész másolni Cupertinót, ha úgy hozza a sors. A jacknek márpedig mennie kell.

Forrás: bgr.com


Kommentek megjelenítése