Csinos szörfös lány tesztelte az iPhone 7 vízállóságát

Tesztek   |   2016.09.17 - 17:20   |   Írta: B.Balázs   |   8236
17. szept Csinos szörfös lány tesztelte az iPhone 7 vízállóságát

Vajon sikerrel járt?

Véleményem szerint, ha az új készülék valóban vízálló lenne, már csak ezért megérné a cserét. Megszámolni sem tudom már, hányan hívtak fel azzal, hogy vízbe ejtették a telefonjukat, és bármit megtennének az adataikért.

Habár az új készülék IP67 minősítést kapott – ami azt jelenti, hogy teljes mértékben védett por ellen, és 1 méteres mélységig legalább fél órát kellene kibírnia víz alatt –, az Apple mégsem vállal garanciát, az esetleges nedvesség okozta károkra. 

Most akkor mi van? - teszem fel a kérdést. Ugyanis ha úgy reklámozok, majd adok el valamit, hogy vízálló, akkor vállaljam már érte a felelősséget, nem? A dolog nagyon jó lenne, de valahogy a gyártók nem biztosak saját magukban, illetve a szigetelésben, ugyanis a Sony és Samsung évek óta vízálló telefonjai szintén hasonló bánásmódban részesülnek vízkár esetén. Magyarul ha véletlenül beázik, akkor így jártál…

Ausztrália partjainak egyik legszebb szakasza, és legnépszerűbb strandja a Bondi Beach. Sydney lakói többnyire ide járnak futni vagy szörfözni, és az alábbi videó is itt készült, melyen egy nagyon csinos szőke hölgy teszteli legújabb almás készülékét. Vajon sikerrel jár? Vajon túléli a készülék?

Amennyiben a húsz másodperces szörfös teszt nem lenne elég meggyőző, készültünk egy másik videóval is, melyben először tiszta vízbe, majd egy szénsavas üdítőbe, végül pedig valami rettenetesen híg kávéba merítik el az iPhone 7-et.

MentésMentés


Kommentek megjelenítése