Nem mindenkinek tetszettek az új emojik

Tech Hírek   |   2015.08.01 - 05:55   |   Írta: Zoltan C   |   6609
01. aug Nem mindenkinek tetszettek az új emojik

Amikor az iOS 8.3-al együtt megérkeztek a meleg egyenjogúságot hírdető emojik is, egy ember biztosan szomorú szmájlival reagált: hát persze, hogy a jó öreg Vlagyimir Putyin.

Az elnök úr egyből vizsgálatot rendelt el, természetesen meg is alakult egy vizsgálóbizottság a Kremlben, mert az ilyenkor rendkívül fontos ám! A helyi NMHH-nak - arrafelé Roskomnadzornak ismerik - helyből ki kell vizsgálnia az ügyet, mivel a "meleg propaganda" minden formája szigorúan tilos. Hiszen bizonyított tény, hogy két egymás kezét fogó, mosolygó fiú szmájli puszta látványa is elég ahhoz, hogy barátnőinket barátokra cseréjük!

Talán meglepő lehet, de korántsem ez az első eset, hogy súrlódás van az Apple és Oroszország között melegjogi kérdésekben.  Ez év áprilisában Alexander Starovoitov orosz politikus melegpornó terjesztésével vádolta meg az amerikai céget. Akkoriban az Apple ingyen adta a U2 Songs of Innocence című albumát, amelynek borítóján a bandatag Larry Mullen öleli meg saját, 18 éves fiát - akin történetesen nincsen felsőruházat.

Hasonlóan vicces történet volt, amikor Tim Cook comingoutolt, orosz politikusok fontolóra vették szegény Tim kitiltását az országból. Végül csak Steve Jobs szobrát döntötték le.

Forrás: cultofmac.com


Kommentek megjelenítése