A legjobb Microsoft vs. Apple videók

Tech Hírek   |   2015.07.19 - 09:13   |   Írta: Máté Gergő   |   2344
19. júl A legjobb Microsoft vs. Apple videók

Cikkünkben összegyűjtöttük a témakör legviccesebb videóit.

Manapság a legkiélezettebb harcot az Apple és a Google vívja, de nem szabad elfelejtenünk azokat az időket, amikor még a Microsoft jelentette az almás vállalat legnagyobb ellenfelét. Az alábbi videókban feltűnnek a legjellemzőbb érvek és ellenérvek, persze a főszerepet a humor kapja.

A "Mac or PC" című mestermű 2007 júniusában került fel a YouTube-ra, ám azóta is aktuális kérdéseket feszeget. Persze az USB port 2.0-ról 3.0-ra váltott és a Windows Vistat még a Microsoft is szeretné elfelejteni:

A Microsoft természetesen nem maradt ki az okos telefonok versengéséből sem. A Nokia Lumia sorozat egyik promo videójában egy esküvőn esik egymásnak a násznép: a Samsung Galaxy és az Apple iPhone tulajok vívnak élethalál harcot, miközben a pincérek az új Lumia készülékekről beszélgetnek egymással:

Steve Jobs és Bill Gates az informatika legmeghatározóbb személyiségei közé tartoznak. Ebben a rapcsatában annyira egymásnak esnek, hogy nehéz röhögés nélkül kibírni:

Utolsó videónk az Apple kampánysorozata, melyben a Mac készülékek előnyös tulajdonságait állítják szembe a PC-k megbízhatatlanságával. Igazából az érveket nem vehetjük teljesen komolyan, de a kampány jól sikerült.

Reméljük mindenki jól szórakozott a videó gyűjteményen.

Kép forrása: businesbee.com


Kommentek megjelenítése